„Digitalizare Echitabilă și Sigură – Laborator digital emergent”

Pagina de Facebook a proiectului

 

Ateliere digitale Seria 1:
Tehnologii digitale asistive destinate elevilor cu Cerințe Educaționale Speciale


Casa Corpului Didactic a Județului Bistrița-Năsăud vă invită la cel de al doilea webinar care aduce în prim plan tehnologia asistivă destinată elevilor cu deficiențe auditive/surzi (dizabilități auditive), în raport cu elemente specifice care țin de cultura surzilor.
Înscrierea se face on line, accesând următorul link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfZc1SkDe0C3dtfIN4IEQq1CnfNSmiOU0nmJp1NUPCykhYtbA/viewform?usp=sf_link
Datele de acces la camera virtuală Zoom vă vor fi transmise prin mailul cu care vă înregistrați on-line, Vineri, la ora 15,00. Vă rugăm, nu uitați să vă verificați mailul!

Invitații evenimentului sunt:
Bogdan Anicescu, Interpret limbaj mimico-gestual al Asociației Naționale a Surzilor din România Cătălin Florin Vasilache , profesor la Liceul Tehnologic Special „Vasile Pavelcu” din Iași.


Atelierul de învățare este organizat de Casa Corpului Didactic a Județului Bistrița-Năsăud și este destinat cadrelor didactice și lucrătorilor de tineret din județul Bistrița-Năsăud, fiind primul eveniment dintr-o serie de întâlniri on-line de învățare, având ca tematică principală tehnologiile digitale asistive destinate elevilor și tinerilor cu C.E.S. Întâlnirea on-line este programată pentru Vineri, 29 Mai 2020, ora 14,30, pe platforma ZOOM. Link-ul de acces la camera virtuală va fi expediat prin email, conform datelor pe care dvs. le completați în formularul de înscriere la care sunteți direcționați prin accesarea următorului link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeiv0nZs8YgB4Vir3Q_sgRgavdemuAzd9c6VVNKhBPfc1Hjsg/viewform?fbclid=IwAR3XdYNPskuVtG6nzoDD8GiEUe6mg-TdXlEID_f9T1PA9pgEZ5s63ihSK9o
Întâlnirea va fi moderată de d-na prof. metodist Alina Gîmbuță iar invitatul care vă va împărtăși din propria experiență de viață este Alex Benchea, primul alpinist nevăzător din România care a escaladat vârful Kilimanjaro din Africa (5895 de metri), la finalul unei expediții începute în 10 Decembrie 2019. Alex este în acest moment student la Facultatea de Geografie din Cluj-Napoca.
Vă așteptăm cu mare drag!